شرایط پرداخت اقساط وام ها و تسویه حساب های کردیتی با وجود بحران کرونا و با توجه به سیاست های بانک های مختلف آمریکا چگونه است؟

اکنون که با وجود بحران ویروس کرونا، شرایط اقتصادی بسیاری از افراد نابسامان شده است، سایت مسکن آمریکا، توصیه هایی را در اختیار شما خوانندگان گرامی قرار می دهد.

با در نظر گرفتن شرایط فعلی ناخوشایند اقتصادی به وجودآمده براثر ویروس کرونا، که بر روی مسایل مالی افراد بسیار زیادی اثر منفی گذاشته. خیلی از بانک ها و لندرها برای رعایت وضعیت فعلی افراد راهکارها مختلفی رو در نظر گرفتند که این افراد با مشکل پیمنت مواجه نشوند. البته این راهکارها موقت هست و بنا بر اعلام خیلی از بانک ها اگر بحران های فعلی ادامه پیدا کند، بانک ها تصمیمات جدید بعدی خود در رابطه با انجام پیمنت ماهانه افراد بر روی بدهیهای کردیتی را در روزهای آینده اعلام خواهند کرد.

اگر پیمنت کردیت کارت، پیمنت مورتگیج، وام یا لیس خودرو و یا هرنوع پیمنت مالی و کردیتی در پیش رو دارید ولی بخاطر بحرانهای فعلی قادر به پرداخت اقساط خود نیستید حتما با لندر یا بانک خود تماس گرفته و شرایط خود رو توضیح بدید.

پ

توجه: اگر با توجه به شرایط فعلی مشکل انجام مینیمم پیمنت دارید توجه کنید که شاید همه راه حل هایی که بانک ها در اختیار شما می گذارند راه حل های خوب متناسب با شرایط شما نباشند.

بعضی از راه حل ها موقتی هستند ، یعنی برای مدتی پیمنت انجام نمی شود ولی بار سنگین تری بر روی دوش شما می گذارد، مثل فوربرنس (forbearance). چون در فوربرنس بهره همچنان محاسبه و به بدهی شما اضافه می شود. احتمال داره بانک پیشنهاد عدم پرداخت پیمنت برای حتی چند ماه را به شما ارائه بدهد، که اگر شما موافقت کنید با این پیشنهاد در نهایت پول زیادی بابت هزینه بهره از دست خواهید داد. توصیه می شود تنها اگر واقعا مجبور هستید پیشنهاد فوربرنس از طرف بانک رو بپذیرید در غیر این صورت در نهایت به نفع شما نخواهد بود.

زمان صحبت با بانک سوالتون رو خیلی مستقیم و مشخص بپرسید، شرایط فعلی رو با صداقت توضیح بدید، و سوالتون در مورد Short term hardship programs باشد. توجه کنید اگر در ماه های اخیر اکانت شما دارای تاخیر در پرداخت بوده باشه شانس شما برای کوالیفای شدن برنامه ها اعلام شده فعلی توسط بانکها خیلی ضعیف هست.

در اینجا لیستی از آخرین آپدیت رو که از چندین بانک و لندر دریافت کرده ایم در اختیار شما قرار می دهیم.حتما با بانک مربوطه تماس بگیرید و ببینید برای چه راه حلی واجد شرایط هستید. توجه داشته باشید تا زمانی که با بانک یا لندر تماس نگیرید پیمنت شما باید در موعد مقرر پرداخت شود در غیر اینصورت تاخیر در پرداخت یا عدم پرداخت می باشد.

  • امریکن اکسپرس: حذف جریمه تاخیر، حذف هزینه بهره تنها برای یک دوره، کاهش پیمنت ماهیانه، یا کاهش موقتی نرخ بهره. حتما با بانک خود صحبت کنید و با توجه به شرایط فعلی بانک تعین می کند برای کدام مورد کوالیفای هستید.
  • بانک آف امریکا: کلاینت هایی که کوالیفای باشند میتوانند پرداخت پیمنت فعلی خود را به تعویق بیندازند ولی هزینه بهره قابل حذف نیست . عدم پرداخت یک پیمنت یا فوربرنس حتما بایستی با هماهنگی وبا اطلاع بانک صورت بگیرد.
  • بارکلیس: بنا بر اعلام بانک افزایش موقت کردیت لیمیت امکان پذیر هست. قبل از هر اقدامی اول مطمئن شوید که اسکور و کردیت ریپورتتان برای افزایش لیمیت مناسب هست.
  • کاپیتال وان: اجازه می دهد دارندگان کردیت کارت انجام یک پیمنت رو به تعویق بیندازند، بدون اینکه هزینه بهره مازادی بابت تعویق در انجام پیمنت بپردازند. در این مورد حتما با هماهنگی بانک اقدام نمایید در غیر اینصورت تاخیر در پرداخت بشمار می رود.
  • چیس بانک: بانک از دارندگان کردیت کارت چیس خواسته تا با چیس تماس بگیرند و چیس بر اساس شرایط افراد تک تک تصمیم گیری خواهد کرد. چیس اعلام کرده اگر تلفن مشکوکی دریافت کردید از طرف چیس، هرگز اطلاعات محرمانه و شخصی مثل اسم و پین ، پسوورد، یا سایر اطلاعات خود را در اختیار فرد تماس گیرنده قرار ندهید.
  • سیتی بانک: برای داندگان مورتگیج program hardship در نظر داره البته اگر کوالیفای شوید. برای دارندگان کردیت کارت برنامه ای بنام always on و فوربرنس رو در نظر داره، در هر دو مورد بایستی با بانک تماس بگیرید و ببینید آیا کوالیفای هستید یا خیر.
  • دیسکاور: برنامه در رابطه با به تعویق انداختن پیمنت، کارمزد در نظر داره. لازم هست با بانک تماس بگیرید.
  • گولدمن یا همان اپل کارد: به دارندگان کارت خود ایمیل ارسال کرده برنامه به تعویق انداختن پیمنت ها البته بدون هیچ نوع بهره اضافی بر روی بالانس ارائه میده تحت عنوان Customer Asistance Program. با بانک در این مورد تماس بگیرید.
  • سینکرونی بانک: یکی از صادر کنندگان بزرگ کردیت کارتهای فروشگاهی مثل Lowe’s, Sam’s Club, Paypal
    است که با ارسال صورتحساب از طریق ایمیل از کارت هولدرهایی که با پیمنت ماهانه مشکل دارند خواسته با بانک تماس بگیرند. احتمال حذف کارمزد، و بهره و همینطور افزایش کردیت لیمیت وجود دارد.
  • یو.اس. بنک: از افرادی که مشکل پرداخت پیمنت کردیت کارت دارند خواسته تا با شماره تلفن 8882877817 تماس بگیرند و راه حل دریافت کنند. در 13 مارچ این بانک موقتا نرخ بهره بر روی پرسنال لون رو کمی کاهش داد.
  • ولس فارگو: از دارندگان کردیت کارت ولس فارگو درخواست کرده با تماس با 18002199739 کوالیفیکیشن خود رو در رابطه با حذف کارمزد، دیفر شدن پیمنت، در مورد کردیت کارت، پیمنت مورتگیج و پیمنت وام های شخصی و بیزینسی بررسی نمایند.
  • پی.ان. سی: با ارائه شماره تماس 18887622265 از دارندگان حسابهای کردیتی که تحت تاثیر شرایط بحرانی فعلی قرار گرفتند و مشکل انجام پیمنت دارند خواسته با بانک تماس بگیرند.
  • تی.دی. بنک: اعلام همکاری با دارندگان کردیت کارت هایی کرده که مشکل پیمنت دارند.

 

اگر مشکل پیمت ماهیانه در این مورد دارید بسیاری از لندر ها برای شما راه حل در نظر گرفتند، حتما با لندر خودتون تماس بگیرید و از برنامه هاشون استفاده کنید، تحت هیچ شرایطی نگذارید تاخیردر پرداخت وارد رپیورتتان شود. برنامه خیلی از لندر ها مثل Mercedes Benz Financial و نه همه لندرها از تاریخ نوزدهم مارچ به این ترتیب هست که اگر شغلتون رو از دست دادید چنانچه خودرو شما لیس باشه،پیمنتی که در پیش رو دارید رو میتوانید با آخرین پیمنت خود همزمان بپردازید. این کار اتوماتیک انجام نمیشه و حتما بایستی با لندر هماهنگ کنید. به عنوان مثال برای پیمنت لیس خودرو، اگر لیس شما 36 ماه باشه، طول مدت لیس همان 36 ماه باقی میماند ولی پیمنت ماه فعلی را میتوانید در ماه 36 با پیمنت خود ماه 36 یکجا بپردازید. حالا اگر خودرو فاینانس باشه، بیشتر لندرها پیمنت رو اکستند میکنند. مثل فاینانس 60 ماهه به 61 ماه تبدیل میشود و شما اجازه به تعویق انداختن پیمنت فعلی را خواهید داشید. برای این مورد هم هماهنگی با لندر ضروری است. در غیر اینصورت اگر به لندر اطلاع ندهید تاخیر در پرداخت حساب می شود و به ریپورت آسیب خواهد زد.

موارد فوق میتوانند در ماه یا ماه های آینده بنا بر شرایط اقتصادی متاثر از ویروس کرونا آپدیت شوند و تغییر کنند. چنانچه آپدیتی در آینده به دست ما برسد شما را مطلع خواهیم کرد. توجه کنید اگر با لندرهاتون تماس نگیرید و به امید اینکه بانک ها یا لندرها برنامه های هارد شیپ گذاشته اند، پیمنت های ماهانه حساب های کردیتیتان رو نپردازید قطعا تاخیر در پرداخت به حساب می آید. پس تماس و صحبت با بانک یا لندر ضروری هست.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.