7  نکته ای که باید در مورد گزارش صورتحساب کردیت کارت خود بدانید

هر ماه شرکت صادر کننده کردیت کارت، یک صورتحساب به شما ارسال می کند که در آن گزارش تمامی تراکنش هایی که انجام داده اید، ذکر شده است.

  • گزارش صورتحساب کردیت کارت چیست؟

گزارش صورتحساب، گزارش دوره ای است که کلیه خریدها، پرداخت ها و سایر بدهی ها و واریزهای انجام شده از حساب کردیت کارت را در چرخه صورتحساب فهرست می کند.  صادرکننده کردیت کارت حدوداً یکبار در ماه برای شما این گزارش را ارسال می کند. هر چقدر هم این گزارش طولانی و پر از مطلب باشد باز هم باید خط به خط آن را با دقت مطالعه کنید.  لاقل موجودی، کمترین هزینه قابل پرداخت و لیست تراکنش های انجام شده خود را مرور کنید.

  • در گزارش صورتحساب چه مواردی لحاظ شده است؟

در گزارش صورتحساب هر آنچه که باید درباره حساب کردیت کارت خود بدانید فهرست شده است:

  • مانده صورتحساب دوره قبلی
  • حداقل هزینه ای که باید پرداخت کنید
  •  موعد پرداخت
  •  هزینه دیرکرد که در صورت به تعویق انداختن قسط باید پرداخت شود
  •  یک لیست مختصر و دقیق از پرداخت ها، اعتبارات، خریدها، نقل و انتقالات موجودی، پیش پرداخت های نقدی، هزینه ها، بهره و سایر بدهی های انجام شده از حساب
  • جزئیات انواع مانده ها در حساب و نرخ بهره و هزینه های هر یک از آنها
  •   محدودیت کردیت و اعتبار موجود
  •  تعداد روزهای دوره صورتحساب
  •  کل مبلغ بهره و هزینه های پرداخت شده در سال
  •  اطلاعات تماس با صادرکننده کردیت کارت
  • جوایز به دست آمده در صورتی که موجود باشند

گزارش کردیت کارت شامل حداقل مبلغ قابل پرداخت می باشد که حاوی شرح دقیق مدت زمان پرداخت اقساط و کل مبلغی که در پایان پرداخت می کنید و مقدار زمان لازم برای پرداخت مانده حساب را نشان می دهد. همچنین شامل پرداخت ضروری ماهانه برای پرداخت بدهی در سه سال است.  این اطلاعات برای درک بهترین روش برای پرداخت مانده حساب کردیت کارت مفید خواهد بود.

گزارش صورتحساب کردیت کارت همچنین یک اخطاریه پرداخت دیرهنگام را شامل می شود که تأثیر ارسال دیر هنگام پرداخت را نشان می دهد – معمولاً تأخیر در پرداخت و افزایش میزان دیرکرد.

  • گزارش صورتحساب چه موقع ارسال می شود؟

صادر کننده کارت این گزارش را در پایان هر دوره صورتحساب به آدرس پستی موجود در پرونده ارسال می کند.

طبق قانون گزارش های صورتحساب کردیت کارت حداقل 21 روز قبل از موعد مقرر ارسال می شود، به این ترتیب مشتری زمان دارد تا به موقع پرداخت را انجام دهد و اگر مهلت اعتباری درمورد مانده حساب اعمال شد دیگر هزینه مالی کارمزد اعمال نشود.

اگر برای صورتحساب آنلاین یا بدون صورتحساب پرینتی ثبت نام کرده اید –  به این معنا که به جای دریافت گزارش پرینت شده میتوان به صورت آنلاین آن را مشاهده کرد – ایمیلی دریافت می کنید که به شما اطلاع می دهد مشاهده آنلاین صورتحساب امکان پذیر است.

گزارش های آنلاین در واقع نسخه های الکترونیکی گزارش ارسالی هستند.  برای مشاهده گزارش آنلاین به حساب کردیت کارت آنلاین خود متصل شوید و لینک دسترسی به گزارش را پیدا کنید.

بسیاری از صادرکنندگان کردیت کارت گزارش صورتحساب را بصورت آنلاین در دسترس قرار می دهند، حتی اگر برای آن ثبت نام نکرده باشید. برای مشاهده نسخه آنلاین صورتحساب به PDF خوان نیاز دارید. گزارش ای که آنلاین بارگیری می کنید در واقع نسخه دقیقی از گزارش ای است که برایتان ارسال می شود.

اطمینان حاصل کنید که آدرس پستی یا ایمیل صحیح خود را به صادرکننده کردیت کارت داده اید، بنابراین گزارش های کردیت کارت یا هشدارهای ایمیل مربوط به گزارش خود را دریافت می کنید.

  • آیا در صورت مسدود بودن کارت ، گزارش ای دریافت خواهید کرد؟

تا زمانی که مانده بدهی خود را به بانک پرداخت کنید، گزارش صورتحساب ماهانه را در حساب مسدود دریافت می کنید.  وقتی حساب خود را می بندید ، هنوز هم موظفید تا پرداخت ماهانه خود را به طور منظم انجام دهید و در هر صورت سود و هزینه های مالی پرداخت می شود.  با این حال نمی توانید هزینه های اضافی به حساب خود وارد کنید.

گزارش صورتحساب خود را حتی اگر حساب بسته است ، مرور کنید تا مطمئن شوید که تراکنش ها صحیح هستند و پرداختها به درستی اعمال شده است.

  • اگر خطایی در صورتحساب وجود داشته باشد چه کاری باید انجام داد؟

یکی از مهمترین دلایل بررسی دقیق صورت حساب کردیت کارت ، تأیید صحیح بودن همه موارد است.  اگر خطایی در صورتحساب مشاهده کردید می توانید آن را با صادرکننده کردیت کارت در میان و حل کنید. فقط باید ظرف 60 روز از ارسال گزارش نسبت به حل مشکل اقدام کنید.

اکثر صادرکنندگان کردیت کارت فقط با یک تماس تلفنی این مشکل را حل می کنند.  با این حال طبق قانون صدور صورتحساب اعتبار، به منظور  دفاع از حق و حقوق خود باید نامه ای با شرح جزئیات مشکل خود ارسال کنید.  به این ترتیب مدرکی خواهید داشت و اگر صادر کننده کارت نسبت به حل مشکل اقدامی نکرد بتوانید از طریق دفاتر دولتی (مانند CFPB) پیگیر آن شوید یا از صادرکننده كارت اعتباری خود شکایت كنید.  بهتر است که این پروسه را اول با یک تماس تلفنی شروع کرده و سپس با یک نامه پیگیری کنید.

  • همه تراکنش ها در گزارش صورتحساب فهرست نشده اند.

گزارش صورتحساب صرفا شامل فعالیت حساب در چرخه صورتحساب است.  تراکنش هایی که قبل یا بعد از شروع و پایان این چرخه انجام داده اید در گزارش صورتحساب لیست نمی شود. تاریخ چرخه صورتحساب را در قسمت بالای گزارش کردیت کارت خود بررسی کنید.

می توانید برای مشاهده لیست تراکنش هایی که از زمان تهیه گزارش به حساب خود ارسال کرده اید ، به حساب آنلاین خود وارد شوید.  اگر بخواهید تراکنش هایی که قبل از چرخه صورتحساب برای گزارش کردیت کارت فعلی رخ داده است ببینید، باید کپی گزارش کردیت کارت قبلی را پیدا کنید.  برای ایجاد یک حساب آنلاین ، به وب سایت صادرکننده کردیت کارت مراجعه کرده و به دنبال لینک ثبت نام باشید.  پس از تنظیم نام کاربری و رمز عبور ، می توانید در هر زمان وارد شوید تا جزئیات حساب خود را مشاهده یا پرداخت کنید.

  • اگر گزارش صورتحساب را دریافت نکردید چکار باید کنید؟

اگر پول حساب صفر باشد و هیچ فعالیتی در چرخه حساب قبلی صورت نگرفته باشد، این گزارش را دریافت نخواهید کرد.  اگر صادرکننده کردیت کارت به آدرس صحیح شما دسترسی نداشته باشد و مثلا به تازگی نقل مکان کرده اید و آدرس جدید خود را به صادرکننده کردیت کارت نداده اید ، ممکن است گزارش صورت حساب را دریافت نکنید.

برای حساب های کردیت کارت جدید – بسته به زمان ارسال اولین تراکنش به حساب – چندین هفته طول می کشد تا اولین گزارش خود را دریافت کنید.

اگر در یک ماه خاص گزارش کردیت کارت دریافت نکردید ، با صادرکننده کردیت کارت خود تماس بگیرید ، به خصوص اگر موعد پرداخت سر رسیده باشد.

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.