دو دلیل برای این که در پاییز امسال تعداد زیادی بازستانی ملک در آمریکا نخواهیم داشت

مشاوره رایگان خرید و فروش خانه در آمریکا: 2026304803

این بحران سلامتی که با آن روبرو هستیم موجب شده است که مشاغل سراسر کشور خدمات خود را کاهش داده و یا به طور کلی تعطیل کنند. این وقفه در اقتصاد تأثیر زیادی بر نیروی کار گذاشته است و در نتیجه بسیاری از افراد از کار اخراج شده و یا به طور موقت مرخص شوند. طبیعتاً این امر باعث می شود تا بسیاری مردم بر این عقیده باشند که ممکن است شاهد حجم زیادی از بازستانی های ملک  (foreclosure) باشیم، نظیر آنچه که در سال 2008 دیدیم. اما بازار امروز تفاوت زیادی با بازار سال 2008 دارد.

مسکن آمریکا با انتخاب مقاله منتشر شده در وبسایت keepingcurrentmatters، دلایل عدم احتمال وجود بازستانی های بسیار زیاد ملک در پاییز امسال را بازگو می کند.

نگرانی از بازستانی های زیاد املاک در مورد افرادی که بیکار هستند، موضوعی است که باید به طور کامل درک کنیم. دو دلیل وجود دارد که نشان می دهد که پاییز امسال حجم زیادی از بازستانی املاک را نخواهیم داشت. تمدید گزینه های  forbearance و میزان بالای سهم مالک خانه از ملک خود (Home Equity).

  • تمدید گزینه forbearance

بنا بر اظهارات اداره حمایت مالی از مصرف کننده Financial Protection Bureau (CFPB)،forbearance هنگامی است که ارائه دهنده وام مسکن شما به شما اجازه می دهد تا به طور موقت وام خود را با مبلغ کمتری بازپرداخت کنید، یا وقفه ای را برای شما جهت بازپرداخت وام در نظر می گیرد. این گزینه برای کسانی است که به کمک و امدادرسانی فوری نیاز دارند. در اقتصاد امروز CFPB راهی را در اختیار صاحبان خانه برای افزایش میزان تحمل خود ارائه داده است، که کمک بزرگی در این زمان بحرانی به خانواده هایی که نیازمند این کمک ها هستند خواهد کرد.

طبق قانون CARES Act، اداره CFPB خاطرنشان می کند که:

اگر به دلیل شیوع ویروس کرونا دچار مشکلات مالی شدید، حق درخواست و گرفتن یک forbearance  تا حداکثر 180 روز را دارید. همچنین حق درخواست تمدید و گرفتن forbearance  به مدت 180 روز دیگر را نیز دارید (در کل تا حداکثر 360 روز).

  • میزان بالای سهم مالک خانه از ملک خود

سهم صاحب خانه از ملک خود نیز امروز به نفع صاحبان خانه کار می کند. این ذخایر و پس اندازها دلیل دیگری است مبنی بر این که در آینده نزدیک شاهد تعداد قابل توجهی از بازستانی های املاک نخواهیم بود.صاحبان امروز خانه ها که در وضعیت Forbearance هستند، در حقیقت نسبت به آنچه بازار در سال 2008 تجربه کرده است، دارای سهم بیشتری از خانه های خود می باشند.

بازبینی گزارش Black Knight از وام مسکن نشان می دهد که از تمامی دریافت کنندگان فوربیرنس های فعال که به دلیل بازپرداخت وام مسکن ارائه شده اند، 77 درصد دارای حداقل 20 درصد سهم از خانه های خود می باشند.

Black Knight اشاره می کند که:

“سطح بالای سهم مالک خانه از ملک خود، گزینه هایی را برای صاحبان خانه، سیاستگذاران، سرمایه گذاران وام مسکن و ارائه دهندگان خدمات در جهت کمک به اجتناب از جاری شدن فعالیت بازستانی ملک و ضررهای ناشی از آن ایجاد کرده و در دسترس قرار می دهد.”

سخن آخر

بسیاری از مردم فمر می کنند که ممکن است پاییز امسال شاهد بازستانی های زیادی در مورد املاک و مستغلات باشیم، اما حقایق در این مورد چنین چیزی را نشان نمی دهند. امروز بازار املاک و مستغلات بسیار متفاوت از سال 2008 می باشد، هنگامی که شاهد بودیم بسیاری از مالکان خانه وقتی که بیش از ارزش خانه هایشان بدهکار شده بودند، فرار می کردند. این بار میزان سهم مالکان خانه از ملک خود بیشتر است و برنامه هایی برای کمک به افراد آسیب دیده از بحران وجود دارد.

قصد خرید یا فروش خانه دارید ولی نمی دونید از کجا باید شروع کنید؟ برای دریافت مشاوره رایگان به زبان فارسی با شماره 2026304803 تماس بگیرید

ترجمه: مسکن آمریکا l منبع: keepingcurrentmatters.com

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.